Retourneren

Mocht u producten willen retourneren neem dan aub eerst contact met ons op via email: info@verlichtingkopen.nl.
Van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur beantwoorden wij uw email uiterlijk binnen 24 uur. 

Retourzendingen kunnen gestuurd worden aan:

Verlichtingkopen.nl
Neutronenlaan 64
5405NH Uden, Nederland

Download Retourformulier

LET OP:
Bij een gedeeltelijke retourzending altijd een kopie van de factuur bijvoegen, stuurt u de gehele bestelling retour dan graag de originele factuur bijvoegen. Graag ook een korte omschrijving van de klacht vermelden, op deze manier kan alles snel geregeld worden. Retour gekomen producten behandelen wij binnen 2-4 werkdagen.


Tevens kunt u alle informatie over de wettelijke garantiebepalingen voor kopen op afstand vinden bij de rijksoverheid:

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Let op: ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde pakketten worden aangenomen, maar dan zullen we de kosten verrekenen met het terug te betalen bedrag.