Privacy

Verlichtingkopen.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van Verlichtingkopen.nl. Wij zorgen er voor dat alle persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om uw bestelling van onze producten te kunnen verwerken. Verlichtingkopen.nl zal uw gegevens niet aan derden verkopen of op welke manier dan ook ter beschikking stellen met uitzondering van de bedrijven c.q. personen die direct betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling.

Gebruik van uw gegevens:
Indien u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, adres, e-mailadres en betaalgegevens nodig om uw bestelling van onze producten uit te voeren en u op de hoogte te houden van het verloop van uw bestelling.


Om het online winkelen bij Verlichtingkopen.nl zo vlot en aangenaam mogelijk te laten verlopen, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling op. Hierdoor kunnen wij de website voor u personaliseren.

Zodra u een bestelling hebt geplaatst (en dus uw gegevens achterlaat) bij Verlichtingkopen.nl bewaren wij alle gegevens in een beveiligde database. Er worden gegevens opgeslagen zoals uw naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en (aflever) adres. Hierdoor zijn bij een eventuele volgende bestelling voor uw gemak reeds uw gegevens ingevuld.

Indien u besluit een recensie te schrijven, bent u niet verplicht uw naam of andere persoonlijke gegevens toe te voegen, een schuilnaam is ook voldoende. Verlichtingkopen.nl is altijd benieuwd naar uw mening, maar behoud zich het recht voor recensies welke niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren of aan te passen aan onze eisen (geen onheus taalgebruik).

Cookies:
Cookies zijn kleine stukjes tekst en informatie welke door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Verlichtingkopen.nl gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. u kunt uw browser zo instellen dat u tijdens het shoppen bij Verlichtingkopen.nl geen cookies ontvangt.

Beveiliging:
Wij doen er alles aan om de passende voorzorgsmaatregelen te treffen om de veiligheid, volledigheid en vertrouwelijkheid van de door u verschafte gegevens te waarborgen. Als u een bestelling plaatst of inlogt, gebruiken wij een Secure Socket Layer (SSL)-encryptie, die uw informatie versleutelt voordat deze aan ons wordt verstuurd. Hierdoor is deze informatie tegen onbevoegd gebruik beveiligd.






----

Verlichtingkopen, gevestigd aan Neutronenlaan 64 5405NH Uden, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

https://www.verlichtingkopen.nl Neutronenlaan 64 5405NH Uden +31 (0)641931129

R. Biemans is de Functionaris Gegevensbescherming van Verlichtingkopen Hij/zij is te bereiken via info@verlichtingkopen.nl


Persoonsgegevens die wij verwerken

Verlichtingkopen verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- IP-adres
- Gegevens over uw activiteiten op onze website
- Internetbrowser en apparaat type
- Bankrekeningnummer


Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@verlichtingkopen.nl, dan verwijderen wij deze informatie.


Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Verlichtingkopen verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van uw betaling
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- Om goederen en diensten bij u af te leveren
- Verlichtingkopen analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.
- Verlichtingkopen verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.


Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Verlichtingkopen bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. 


Delen van persoonsgegevens met derden


Verlichtingkopen verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Verlichtingkopen blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.
Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven.



Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Verlichtingkopen gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Verlichtingkopen gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@verlichtingkopen.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Verlichtingkopen zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren. Verlichtingkopen wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons


Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Verlichtingkopen neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@verlichtingkopen.nl