ZigBee LED Dimmer - Schakelaar

Weergegeven:
Sorteren op:

Zigbee 3.0 12Vdc Smart Led Softstart Dimmer

Maak kennis met de nieuwe 12Vdc Zigbee smart dimmer welke werkt met de meest bekende apps, er is ook..

€29,00 Excl. BTW: €23,97

Zigbee 3.0 Aan / Uit Inbouw Schakelaar 230VAC

Deze Zigbee 3.0 AAN / UIT schakelaar maakt het mogelijk om uw standaard verlichting slim te maken en..

€32,95 Excl. BTW: €27,23

Zigbee Led Dimmers en Schakelaars

Wilt u uw normale verlichting ook slim maken? Het is eenvoudiger dan u denkt! Verlichtingkopen.nl heeft een mooi assortiment dimmers die werken met het Zigbee 3.0 protocol. Momenteel hebben wij een Zigbee 3.0 12Vdc dimmer, hiermee kunt u al onze minispotjes aansturen of andere 12Vdc verlichting zoals ledstrips. Verder in ons assortiment een 230V dimmer en aan / uit schakelaar. Later volgen er zeker meedere Zigbee 3.0 producten. Wilt u uw verlichting ook blijven bedienen met een schakelaar dan kan dat zonder problemen, de keuze is reuze.
 

Waar monteer ik zon 12V of 230V Zigbee module?

Onze 12Vdc Zigbee dimmer heeft ook nog een 12Vdc voeding / powersupply nodig, meestal worden deze vlakbij elkaar gemonteerd in bijvoorbeeld meterkast, lasdoos of boven plafond (wel bereikbaar houden). De 230V zigbee dimmer en schakelmodule passen in bijvoorbeeld een inbouwdoos / lasdoos of als dat mogelijk is in het verlichtingsarmatuur zelf.
 

Onze Zigbee 3.0 Dimmers en schakelaars werken met:

Philips Hue - Homey Brigde - Homey Pro - Fibaro HC3 - Trust Z1
 

Prijzen van Zigbee dimmers en schakelaars vaak goedkoper dan standaard led draaidimmers

Vaak is het gemakkelijker en handiger om een zigbee dimmer te monteren dan een standaard led draaidimmer die niet werkt met het zigbee protocol. Iedereen wil alles zo simpel mogelijk bedienbaar maken en als de techniek het toelaat waarom ook niet! U kunt uw verlichting op bepaalde tijden aan en uit schakelen of bepaalde groepen op beweging aan laten gaan. Dit alles is simpel te programmeren in de app die u gebruikt om alles te bedienen. Verlichtingkopen.nl biedt gratis verzending aan vanaf 79 euro en vaak is de levertijd maar 1-2 dagen.