LED voeding 24V

Weergegeven:
Sorteren op:

Universele adapter 24 volt 2,5A 60W

Universele elektronische voedingsadapter, perfect te gebruiken voor ledstrips en andere led produk..

€14,95 Excl. BTW: €12,36

Binnen het assortiment van Verlichtingkopen.nl hebben wij ook Led voeding 24V. De Led voedingen van 24 volt zijn gemaakt om 24 volt Ledstrips te voorzien van stroom. Led voedingen worden ook wel drivers, transformators of transfo’s genoemd. De Led voeding 24V hebben we in verschillende varianten: universele adapters voor Ledstrips en andere Ledproducten. Ook bieden we adapterplugs voor vele toepassingen in de LED wereld voor het aansluiten van Ledstrips, RGB controllers en meer. Als laatste hebben we de adapter splitter met een maximale stroom per uitgang van 1,5 A.
 

Hoe werkt een Led voeding van 24V?

Wilt u een Ledlamp aansluiten? Dan heeft u een Led voeding nodig voor het langere behoud van een ledlamp. Dus heeft u een Ledlamp die werkt op 24 volt? Dan heeft u uitsluitend een Led voeding van 24V nodig. Led werkt op een zeer laag voltage en is zeer gevoelig voor schommelingen in voltage. Hoe meer voltage, hoe meer licht. Door die schommelingen gaat de levensduur van een Ledlamp drastisch achteruit. Om die schommelingen tegen te gaan, is er een Led voeding 24V nodig bij een ledlamp van 24V.
 

Wanneer heeft u Led voeding 24V nodig?

Bekijkt u eerst hoeveel watt uw Ledlamp bevat. Dit staat op de verpakking en/of op de lamp zelf. Vervolgens bepaalt u of u één of meerdere Ledlampen achter elkaar wenst te plaatsen. Het aantal Ledlampen vermenigvuldigt u dan met het aantal watt per lamp. 
 

Waarom Led voeding 24V kopen bij Verlichtingkopen.nl?

Led voeding 24V is bij Verlichtingkopen van uitstekende kwaliteit. Een langere levensduur van een Ledlamp is beter voor het milieu en uiteraard goed voor de portemonnee. Vanaf €79,00 bieden wij een gratis verzending, dus kijk gerust verder in ons assortiment via onze website. Bent u toch nog niet helemaal zeker van de Led voeding 24V? U heeft 14 dagen bedenktijd én wij bieden u de service: niet goed, geld terug.
 

Advies over Led voeding 24V

Heeft u vragen over Led voeding van 24V van Verlichtingkopen? Onze experts kunnen u meer vertellen over deze Led voedingen. Wij geven u graag een persoonlijk advies, zodat u de juiste keuze kunt maken wat betreft voedingen en verlichtingen. U kunt ons e-mailen of bellen. Wij staan u graag te woord. Voor meer informatie over onze producten kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief of volg ons op onze Facebookpagina.