LED voeding 12V

Weergegeven:
Sorteren op:

Led driver / voeding 12V 15W

Platte compacte 12V 15W LED voeding van hoogwaardige kwaliteit. De uitgangsspanning is een DC gelijk..

€11,95 Excl. BTW: €9,88

LED voeding 12Vdc 3,3A 40W

Deze platte universele LED voeding van hoogwaardige kwaliteit levert een 12Vdc uitgangsspanning (gel..

€15,95 Excl. BTW: €13,18

LED Voeding 12Vdc 5A 60W

Platte en hoogwaardige 12V 5A 60W gelijkspannings voeding welke eenvoudig in gebruik te nemen is. Aa..

€21,95 Excl. BTW: €18,14

Op zoek naar Led voeding 12VDC? U hoeft niet verder te zoeken! Bij Verlichtingkopen.nl vindt u voedingen voor Led van 12VDC (gelijkspanning). U heeft de keuze uit waterdichte Led voeding 12v, adapter plugs, adapter splitters en platte compacte Led voeding voor 12v. De Led voedingen van 12 volt zijn gemaakt om 12 volt Ledstrips of mini Ledspotjes te voorzien van stroom. Andere woorden voor Led voedingen zijn drivers, transformators of transfo’s. Dit is handig om te weten als u op onze site kijkt. Ons assortiment met Led voeding 12V vindt u hier.
 

Hoe werkt een Led voeding van 12Vdc?

Wilt u een Ledstrip of mini Led spotjes aansluiten? Dan heeft u Led voeding nodig voor een langer behoud van een Ledlamp. Dus heeft u een ledlamp die werkt op 12 volt? Dan heeft u uitsluitend een led voeding van 12v nodig. Let er altijd op dat het totale vermogen van de verlichting nooit hoger mag zijn dan het maximale vermogen van de voeding. Dit kan de voeding namelijk niet aan en ondervindt de voeding overbelasting wat resulteert in gelijkmatig knipperen van de verlichting. De meeste van onze LED strips en LED spots werken op een gelijkspanning van 12V DC, AC en elektronische voedingen zijn hier niet geschikt voor, de Verlichting zal daar dan ook aan stuk gaan of gewoon niet feilloos werken. Als u zich netjes aan de geadviseerde voeding houdt heeft u zelden tot nooit problemen. 
 

Wanneer heeft u Led voeding 12V nodig?

Bekijkt u eerst hoeveel Watt uw Ledlamp is. Dit staat op de verpakking en/of op de lamp zelf. Vervolgens bepaalt u of u één of meerdere ledlampen achter elkaar wenst te plaatsen. Het aantal Ledlampen vermenigvuldigt u dan met het aantal Watt per lamp. Het is aan te raden om altijd 10% onder het maximale vermogen van de Voeding te gaan zitten, op deze manier wordt de voeding nooit maximaal belast en wordt de levensduur verlengd.
 

Minimaal 2 jaar garantie op Led voeding 12V bij Verlichtingkopen.nl?

Op zoek naar uitstekende kwaliteit? Minimaal 2 jaar garantie? Optimale service? Dan bent u bij Verlichtingkopen.nl aan het juiste adres voor Led voeding 12V. Wij bieden alleen producten aan van uitstekende kwaliteit. Een langere levensduur van een Ledlamp is beter voor het milieu en uiteraard goed voor de portemonnee, dus Led voeding is zeker aan te raden. Vanaf €79,00 bieden wij een gratis verzending, dus bekijk ook eens de rest van onze verlichting. Bent u toch nog niet helemaal zeker van de Led voeding 12V? U heeft 14 dagen bedenktijd én wij bieden u de service: niet goed, geld terug.
 

Advies over Led voeding 12V

Vindt u nog iets onduidelijk? Heeft u opmerkingen of vragen over Led voeding van 12V van Verlichtingkopen? Onze experts staan u graag te woord deze Led voedingen. Wij geven u graag een persoonlijk advies, zodat u de juiste keuze kunt maken wat betreft voedingen en verlichtingen. U kunt ons e-mailen of gewoon even bellen. Voor meer informatie over onze producten kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief of volg ons op onze Facebookpagina.