Mini LED spots 230V Dimbaar

Deze nieuwe generatie 230V mini led spots bezitten elk een eigen mini transformatortje (driver) en ze zijn zo klein dat ze gewoon door hetzelfde gaatje kunnen als het spotje! Simpeler aansluiten bestaat niet en kleiner vind u ze nergens!
U hoeft dus geen grote voeding ergens weg te werken, u sluit via de meegeleverde dubbel geisoleerde connector simpelweg direct 230V aan en dat is het!

Toepassing 230V mini ledspots:

De toepassing is te breed om op te noemen maar hier gaan we dan:
Slaapkamer - Badkamer - Woonkamer - Toilet - Overkapping - Gang - Hal - Aanbouw - Overstek - Veranda - Nisjes en ga zo maar vrolijk door.
De spots zijn IP54 dus kunnen tegen vocht en dat maakt hem nog breder inzetbaar!
Eenmaal gebruikt zult u alleen nog maar deze varianten gaan gebruiken. In sommige gevallen is het niet gemakkelijk om de 230V variant minispot te gebruiken zoals in houten overkappingen en aluminium veranda's. Omdat de drivers van de 12V minispotjes
nog veel kleiner zijn, zijn ze vaak gemakkelijker weg te werken (op de 12V voeding na dan). Om veiligheidsredenen is het zoiezo verstandig om in aluminium overkappingen altijd 12V te gebruiken!

Aansluiten van de dimbare 230V minispots:
Als u een 230V minispotje besteld via onze webshop dan krijgt u dus een hoogwaardig led spotje met driver en aansluitconnector, completer en veiliger kunnen we het niet maken!

Dimmen van de 230V mini spotjes:
Perfect dimbaar met zowel trailing als leading edge dimmers! Heeft u al een dimmer? Zoniet dan kijk eens bij onze 230V led dimmers. Wij leveren zowel draadloze led dimmers als bedrade led dimmers.

Heeft u nog vragen?
Stel ze dan gerust door contact met ons op te nemen via email of bel ons gewoon even, meestal kunnen wij u direct verder helpen.

Er zijn geen producten in deze categorie.