LED koofverlichting wit

Bent u fan van witte Led koofverlichting en wilt u dat nu zelf gaan plaatsen? Dan kan onze Led koofverlichting u daarbij helpen. Het assortiment van Verlichtingkopen biedt u verschillende Ledstrips die u op verschillende plekken kunt gaan plaatsen. Wij bieden u een professionele plug en play set om zelf eenvoudig uw warm witte koofverlichting te maken. Benieuwd naar de mogelijkheden? U vindt ze hier!
 

Het assortiment met Led koofverlichting wit

In ons assortiment vindt u twee Ledstrips, beide van 5 meter. Echter zit er wel verschil tussen de Ledstrips, want de één beschikt over 6W en de ander over 12W. Het hangt er dus maar net vanaf waar uw voorkeur ligt, zodat u precies kunt aanschaffen wat u nodig heeft. Heeft u al bedacht waar u de Led koofverlichting wit gaat plaatsen? Als u dit van tevoren weet, kunt u gerichter zoeken naar de juiste Ledstrips, zodat het licht goed op zijn plek valt. U kunt de koofverlichting Ledstrips onder andere plaatsen in een koof in de keuken, in koven in de woonkamer, in gordijnkoven, in koven in de slaapkamer, onder keukenkastjes, in winkels en restaurants. Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden.
 

De voordelen van Led koofverlichting wit

Maar waarom zou u eigenlijk moeten kiezen voor Led koofverlichting in plaats van TL koofverlichting? Het voordeel van Led koofverlichting wit is dat deze niet warm worden, dus er heerst geen brandgevaar. Dit is vooral handig, doordat een koof meestal van hout is, dus de Ledstrip kan gerust in de koof geplaatst worden. Daarbij biedt de Led koofverlichting egaal licht, wat ook bij een TL Ledstrip niet het geval is. Onze Ledstrips geven enorm veel licht en hebben een lange levensduur, waardoor u er een lange tijd van kunt profiteren. De Ledstrips zijn gemakkelijk te monteren door middel van een 3M plakstrip.
 

Online koofverlichting bestellen bij Verlichtingkopen

Heeft u een keuze kunnen maken uit onze Ledstrips voor uw koof? Dan kunt u dit gemakkelijk online bij ons bestellen. Zodra wij uw order binnen hebben, gaan wij voor u aan de slag. Wist u dat onze verzending gratis is wanneer u het minimale orderbedrag van €75,00 hebt bereikt? Kijk dus nog even rustig verder in ons assortiment, want wellicht zit er nog iets tussen wat ook voldoet aan uw wensen.
 

Raadpleeg onze experts

Wij geven onze klanten graag een persoonlijk en gratis advies, zodat u zeker bent van de juiste verlichting. U kunt ons telefonisch bereiken voor al uw vragen of stuur even een e-mail. Voor meer informatie over de laatste nieuwtjes en weetjes kunt u zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief, zodat u altijd op de hoogte bent.

Er zijn geen producten in deze categorie.