Waarom xenon van Verlichtingkopen.nl?

Geplaatst door roland 28-04-2016 0 Reactie(s)

De xenon verlichting kits die Verlichtingkopen.nl u kan aanbieden zijn van hoogwaardige bewezen kwaliteit, wij hebben sinds 2006 ruime ervaring hebben met xenon voor elke auto, motor en vrachtwagen. Verlichtingkopen.nl kan haar klanten gunstige prijzen bieden doordat we groot inkopen, vele duizenden klanten zijn u al voor gegaan. Wij leveren uitstekende kwaliteit, goede service, snelle levering en de beste garantie. Er zijn diverse kwaliteiten op de markt, verlichtingkopen.nl biedt u uiteraard alleen de allerbeste. Zo bent u als koper altijd verzekerd dat u ook daadwerkelijk 2 exact dezelfde lampen heeft zonder kleurverschil. Wij leveren alleen AC ballasten met microproccessor technologie met 1 jaar no-nonsense garantie op de complete xenon kit, dus ook op de lampen. Praktijkervaring wijst uit dat onze sets die we 6 jaar geleden verkocht hebben nog steeds 100% werken!

Verlichtingkopen.nl heeft alleen de beste AC ballasten in het assortiment, er zijn ook slechte kwaliteit AC ballasten en DC ballasten.
Onze AC ballasten hebben de beste componenten in zich, in slechte kwaliteit AC ballasten worden low budget condensatoren en transistoren gebruikt.
Het grote verschil tussen AC en DC ballasten is dat bij AC ballasten de spanning naar de lamp wisslespanning is en bij DC gelijkspanning.
AC geeft een perfect stilstaand lichtbeeld terwijl DC een onstabiel hoogfrequent lichtbeeld geeft, dus niet prettig voor uw ogen.
Koop dus nooit een Xenonkit waar DC ballasten bij geleverd worden!