Up Down Binnen Buiten wand verlichting

Geplaatst door roland 07-02-2018 0 Reactie(s)

Wandverlichting Led is zeer in trek en kent vele uitvoeringen, de meest bekende is momenteel de Up Down wandlamp. Deze zijn meestal leverbaar met of zonder geïntegreerde lichtbron. Bij een geïntegreerde lichtbron is het wel belangrijk dat de kwaliteit ervan goed is. Zo maken wij gebruik van een CREE lichtbron, dit is een hoogwaardige led-chip welke goed en zuiver licht geeft en tevens een lange levensduur heeft.

Up Down Verlichting Binnen Toepassing:
Gaat u deze moderne led binnen wandlamp toepassen dan zijn er veel mogelijkheden. U kunt ze plaatsen als keuken of woonkamer wandverlichting om zo mooie effecten te creëeren. Uiteraard ook zeer goed te verwerken als slaapkamer wandverlichting of als moderne design wandlampen in de hal.

Buitenverlichting Up Down Toepassing:
Buitenlampen zoals een led wandlamp is erg mooi, wordt veel toegepast op gevels - langs voordeur - in veranda of overkapping - op penanten van de schutting of op de schutting zelf. U zult een mooi effect krijgen doordat de verlichting 2 kanten opschijnt. Wilt u alleen omhoog of alleen omlaag schijnen dan is dat uiteraard ook mogelijk met deze antraciet kleurige buitenlampjes. Leverbaar in 12V en 230V!

      

Wandlamp LED Dimbaar?
Als u een up down lamp aanschaft bij ons met een geïntegreerde lichtbron dan zijn deze dimbaar, wij hebben hier speciale dimbare drivers in toegepast zodat ze bijzonder goed te dimmen zijn met de meeste dimmers. Koopt u bij ons een muurlamp van het type UP/DOWN waar nog geen lichtbron inzit dan heeft u nog een (dimbare) led spot of ledspots nodig met een GU10 fitting. Het aantal lichtbronnen is afhankelijk van of de wandlamp up of down of allebei is uitgevoerd. 

Materiaal en kleur:
Als deze up lighters zijn gemaakt van aluminium met een sterke coating (laklaag) in de kleur antraciet. Deze kleur is bewust gekozen boven zwart omdat na veel testen en proberen is gebleken dat zwart vaak te donker is. Antraciet paste beter bij alle kleuren wanden en muren die we getest hebben.