RGBW Mi-Light Led Lamp - Spot - Strip

Geplaatst door roland 10-04-2017 0 Reactie(s)

RGBW led lampen - floodlights - spots en strips van Mi-Light zijn gemakkelijk bedienbaar en kennen oneindig veel toepassingen! U kunt alles tegelijk bedienen met een RF touch remote of uw smartphone.Welke producten van de Mi-Light series zijn er?
De meest bekende is de RGBW Led lamp / bulb met E27 fitting ter vervanging van het ''peertje''. Daarnaast kennen we ook de RGBW led strip en de RGBW led spot. Wat voorheen RGB was is nu nog steeds RGB maar met als extra de 2700K warmwit of 6000K koelwit erbij. Er zit dus een vaste zuivere kleur bij wat erg belangrijk is als u de mi-light verlichting ook als dagelijkse verlichting gaat gebruiken. Zo heeft u zowel standaard EN kleuren verlichting in 1 lamp, spot of strip.

Milight E27 led lampen zijn er in diverse wattages, wij hebben gekozen voor de 6W omdat deze veel licht geeft en toch bescheiden van formaat is. Deze RGBW Warm wit Bulb is dan ook geschikt voor de meeste toepassingen.
Hier ziet u enkele voorbeelden van onze RGBW E27 Led Lamp van milight, linksboven ziet u hoe het eruit ziet als de kleur op warmwit 2700K ingesteld staat.