Alles over LED verlichting voor buiten

Geplaatst door roland 16-12-2019 0 Reactie(s)

Een echte tuin is natuurlijk niet af zonder verlichting, hoe wil je anders ’s avonds nog buiten zitten in de warme zomermaanden? Tuinverlichting zorgt er ook voor dat jij je in de avonduren veiliger voelt in huis. Als je op zoek bent naar de beste tuinverlichting, raden wij je LED tuinverlichting aan! Het is geen geheim dat LED lampen een stuk zuiniger zijn dan conventionele lampen. Zo draag je niet alleen een steentje bij aan het milieu, ook is dit leuk om terug te zien op de energierekening. Overigens gaat een LED lampje een stuk langer mee. Je hoeft dus niet om de haverklap een lamp te verwisselen. Maar waar moet je op letten tijdens de aanschaf van LED verlichting voor buiten? Wij vertellen je er alles over in deze blog.
 

Waar moet je op letten?

LED tuinverlichting is in allerlei soorten en maten te vinden. Ben je op zoek naar geschikte tuinverlichting? Bepaal dan van te voren wat jouw wensen en eisen zijn. Moet de lamp veel licht geven of vindt jij het vooral belangrijk dat de lamp er mooi uit ziet en iets toevoegt aan de tuin? Als je van te voren goed weet wat je wil en dit ook opschrijft, dan weet je zeker dat jij tuinverlichting aanschaft waar je geen spijt van zal krijgen. Let er bij de aanschaf van tuinverlichting ook goed op de spanning. Zo zijn er diverse prikspots van 12V en 230V. Zorg ervoor dat de lamp de juiste spanning heeft. Ditzelfde geldt voor grondspots.
 

LED verlichting voor buiten is groen

Wanneer je kiest voor LED verlichting in de tuin, dan levert dit diverse voordelen op. In tegenstelling tot een halogeenlamp heeft een LED lamp een veel hogere levensduur. Een halogeen lamp heeft vaak een levensduur van 1.000 branduren, terwijl LED verlichting vaak al minimaal de 15.000 branduren bereikt. Daarnaast bevatten LED lampen geen milieuvervuilende materialen. Kiezen voor LED verlichting in de tuin, is kiezen voor groen.
 

Meer weten?

Neem gerust contact op met onze klantenservice als je meer wil weten over LED tuinverlichting. Onze specialisten kunnen je alles over LED verlichting voor buiten vertellen en helpen je graag verder.