Kwaliteit van LED spots en LED lampen

Geplaatst door best4u 28-04-2016 0 Reactie(s)

Welke kwaliteiten ledspots en ledlampen zijn er?
De markt is volop in ontwikkeling en overal wordt massaal ledverlichting aangeboden, goede kwaliteit zoals verlichtingkopen.nl levert, maar helaas ook erg slechte kwaliteit. Dit vinden wij best erg om het zo maar even te zeggen! Klanten weten vaak niet waar en bij wie ze goede ledverlichting moeten aanschaffen omdat de gegevens die bij bijvoorbeeld ledspots vermeld staat helemaal niet kloppen.

Om maar een voorbeeld te noemen:
Vaak staat er 2700K op een spotje vermeld. Dit zou een mooie warme kleur moeten zijn dus de klant helemaal gelukkig met zijn 2700K spotje totdat hij hem aansluit. Huh, de kleur is niet warmwit maar er zit een groene tint in, of geel of nog erger een paarse tint of hij is simpelweg veel te koud van kleur.
Misschien bent u elders al eens tegen dit vervelende probleem aangelopen? Bij ons doet u geen miskoop, deze garantie kunnen wij u geven!

 

De kleurweergave die een LED uitstraalt is afhankelijk van de kwaliteit, slechte kwaliteit kan nooit een goede, mooie heldere kleur uitstralen.
Bij een slechte kleurweergave is de CRI (color rendering index) erg laag. Dit resulteert in doffe kleuren en is vaak hinderlijk omdat u de kleuren niet ziet zoals ze in werkelijkheid zijn, u wordt als het ware bedrogen. Bij rood en geel is dit probleem het beste te zien. Daglicht heeft de beste color rendering index, hier ziet u de werkelijke kleuren.
Er zijn ook ledlampen en ledspots die wel een goede CRI hebben, CREE en Bridgelux leds zijn hierin koploper voor ledspots.
Deze high end of the top kunnen wij u bieden, dit is onze service, wij geven goede garanties, wij willen alleen tevreden klanten!

Ga hier direct naar al onze ledspots en ledlampen door simpelweg op de fitting te klikken.

                            

Hoe lang gaat een ledspot of ledlamp mee?
Hoe lang een ledspot mee gaat is van een aantal factoren afhankelijk:
1) Kwaliteit van de Led's
2) Kwaliteit van de driver
3) Hoe heet worden de leds? Dit is mede afhankelijk van de omgevingstemperatuur en de behuizing.
Is een behuizing van slechte kwaliteit aluminium of niet juist berekend dan koelt de led niet snel genoeg en gaat hij veel eerder stuk.

Verlichtingkopen.nl levert alleen ledspots en ledlampen met kwaliteitsled's en de beste drivers, dit in combinatie met een uiterst perfect berekende koeling (behuizing) maakt hem geschikt voor langdurig gebruik.

Wij leveren al onze ledspots en ledlampen met 2 jaar garantie of u ze nu 2 uur per dag of  24 uur per dag gebruik!