Chinees Indisch Reataurant Paradijs, Uden

Geplaatst door roland 28-04-2016 0 Reactie(s)

Verlichtingkopen.nl heeft bij Chinees indisch restaurant Paradijs alle halogeen, spaarlampen en gloeilamp verlichting vervangen door LED verlichting.

Wij werden benaderd door dhr. Mang, de eigenaar van paradijs met de volgende vraag:. ''Elke keer gaan er spotjes en spaarlampen kapot en wij willen besparen op de elektra, wat kun jij voor ons betekenen?'' We hebben toen in overleg eerst de halogeenspots van het buffet vervangen door CREE ledspots in een koele heldere kleur. CREE led's zijn al meer dan 10 jaar marktleider in LED en staan bekend om de hoge kleurechtheid en dat is zeker met voedingswaren erg belangrijk, zalm moet bijvoorbeeld echt roze zijn en een salade fris groen.
Bij led's van mindere kwaliteit wordt roze bijvoorbeeld oranje en groen wordt niet fris groen maar grauw groen.

Het resultaat is dhr. Mang zo goed bevallen dat we hebben besloten om alles te vervangen door LED en die dure halogeen, spaarlampen en gloeilampen voorgoed te verbannen!
In het restaurant hebben we bewust gekozen voor warme gezellige kleuren net als dat van de halogeenverlichting, u ziet dus geen verschil in kleur.

De verlichting bij ''paradijs'' is zeker zo'n 8 uur per dag aan, sommige lampen branden zelfs de gehele dag, dit resulteert in een snelle terugverdientijd van minder dan 8 maanden + een directe energiebesparing van 80 tot 85%!

Wilt u ook 80 tot 85% besparen, dezelfde lichtopbrengst en ledverlichting met lange levensduur neem dan vrijblijvend contact met ons op.