Grondspots 12V koop je bij verlichtingkopen.nl

Geplaatst door Verlichtingkopen.nl 03-04-2014 0 Reactie(s)

Waarom de RVS 12V LED grondspots en prikspots van verlichtingkopen.nl?

 Alleen bij verlichtingkopen.nl stelt u zelf eenvoudig en snel uw totaalpakket samen en iedereen kan het aanleggen, een bedrijf inhuren is niet nodig!

 Energiezuinig, u kunt bij deze grondspots en prikspots voor LED kiezen in de sfeervolle kleur warmwit of de frisse kleur koelwit.

 Lange levensduur, onze grondinbouwspots en tuinspots hebben allemaal een full RVS cover en een gegoten aluminium behuizing!

 Onze LED grondinbouwspots / tuinspotjes hebben een MR16 fitting en werken op 12V, dit is een veilige spanning voor in de tuin.

► U heeft de keuze uit een grondspot met ronde of vierkante RVS afdekplaat, dit is een kwestie van smaak.


 Geen elektrische storing meer in uw tuin installatie, onze grondspots zijn waterdicht en werken op een veilige spanning van 12 Volt

 Zeer geschikt voor binnen en buitenverlichting!

 Verlichtingkopen.nl levert een helder en een mat glaasje bij elke led grondspot, zo kunt u direct of indirect gaan verlichten en aanlichten.

 Het glaasje van de grondspot welke wij leveren ligt exact gelijk aan de RVS afdekplaat, op deze manier kan er geen water, vuil of zand inkomen.


 De 12V grondspots hebben een doorlus mogelijkheid, dit vereenvoudigd het plaatsen en aanleggen van de installatie.


► Wij bieden als extra optie een draadloze dimmer met afstandsbediening om eenvoudig de gewenste lichtsterkte in te stellen, tevens is het mogelijk om met een licht/donker schakelaar de tuinverlichting geheel automatisch te laten schakelen.

Bij een nieuwe tuininstallatie wordt vaak gekozen voor 12V, dit om storingen te voorkomen. Heeft u een bestaande installatie en de bekabeling daarvan is in orde dan kunt u ook kiezen om de bestaande 230V grondspots te vervangen door onze 230V grondspots.
230V tuininstallaties veroorzaken vaak storing, een goede aanleg van bekabeling, lasdozen en grondmoffen verminderen de kans op storing.