Buitenverlichting

Weergegeven:
Sorteren op:

Veranda LED spot kantelbaar 12V 2W CREE Dimbaar

Stel uw eigen CREE (ledchip uit USA) led spotset samen door het aantal spots, meters kabel en de voe..

€11,95 Excl. BTW: €9,88

Buitenverlichting Up Down

Als u op zoek bent naar een modern en mooi afgewerkt wandlampje dat zowel omhoog en omlaag schijnt d..

€21,00 Excl. BTW: €17,36

Buitenverlichting

Bent u op zoek naar hoogwaardige kwaliteit led buitenverlichting dan bent u bij verlichtingkopen.nl aan het juiste adres. Buitenverlichting kan sfeervol zijn of dienen als schrikverlichting tegen boeven!

 

Sfeerverlichting voor buiten

Onder sfeerverlichting verstaan we het zachte warme licht wat naar wens op sterkte is in te stellen, denk hierbij aan ledspots en up/down wandlampjes voor in uw veranda – overstek – carport of overkapping. Deze buitenverlichting wordt meestal gedimd om de gewenste lichtsterkte te krijgen en kan ook worden geschakeld met een tijdklok of bewegingsmelder. Meestal is de voedingsspanning van dit soort buitenverlichting 12Vdc, althans bij ons. 12Vdc is een veilige gelijkspanning en is eenvoudig aan te leggen en te dimmen met een design remote naar keuze.

 

Schrikverlichting

Schrikverlichting wordt geplaatst om veiligheidsredenen maar het kan ook zeker gemakkelijk zijn als u een grote oppervlakte wilt verlichten. Vaak worden hier led floodlights voor gebruikt met een vermogen van 10 tot 200W. Deze kunt u aan de muur of op een paal monteren. Er zijn nog veel grotere vermogens maar dat is meer voor buitenverlichting voor voetbalvelden en dergelijke. Om boeven weg te jagen kunt u het beste een onaangename kleur gebruiken zoals helderwit. Dit oogt feller en is verre van ongezellig en het valt dus extra veel op. Als deze led buitenverlichting aanspringt schrikt de boef zich hopelijk een hoedje. Als ongewenste gasten ergens willen inbreken dan is buitenverlichting extra belangrijk, het geeft echter geen garantie dat er niet ingebroken kan worden maar het verkleint de kans wel. Buitenverlichting als Floodlights of breedstralers worden ook voor werkverlichting toegepast, door op een aantal punten een floodlight te monteren vervalt de schaduw en heeft u altijd het werklicht dat u mag verwachten. Goede buitenverlichting is onmisbaar als u tot in de late uurtjes aan het werk bent. Ook in de bouw is buitenverlichting onmisbaar, met goede verlichting gaat het werk sneller en u struikelt niet over obstakels die op de grond liggen.

 

Led buitenverlichting

Led buitenverlichting kent geen grenzen, u bent zelf de baas over hoe u iets wilt verlichten en in welke kleur u dat doet. Let er wel altijd op dat buitenverlichting een juiste IP waarde heeft voor uw toepassing en dat de voedingen en lasdozen ook geschikt zijn voor buitenmontage. Mocht het kunnen dan is aan te raden deze componenten altijd binnen op een droge plek te monteren. Wilt u liever uw buitenverlichting laten aansluiten door een professional dan kunt u gewoon even googlen naar installateurs bij u in de buurt.

 

Advies voor buitenverlichting

Heeft u hulp of advies nodig omdat u niet weet welke buitenverlichting u het beste kunt gaan gebruiken dan kunt u ons bellen of mailen. Mailen is in de meeste gevallen een stuk gemakkelijker omdat we dan meteen de juiste linkjes in de mail erbij kunnen zetten, zo kunt u altijd nog eens terugkijken wat u nou precies nodig had om uw klus betreffende de buitenverlichting tot een goed einde te brengen.